Dragster vakantie 23 t/m 25 Juli 2012 Wunderland Kalkar.

Kernies familiePark

Van 23 t/m 25 Juli 2012 voor het 9e achtereenvolgende jaar en de 16e maal naar WunderlandKalkar geweest, wat een feest ! Perfecte ontvangst, nette kamers, lekker eten, zeer vriendelijk personeel waarvan wij er velen als vrienden zien, goede attracties en perfect weer ! (23-30 graden Celcius).
Een verborgen mankement aan de douchedeur (ging wél dicht maar op slot draaien ging niet !) werd snel en goed hersteld. Bij het ontbijt beleefd vragen of er nog witbrood was en presto, het werd meteen aangevuld! Wanneer de gasten beleefd zijn is het er voor iedereen een feest! Dus NIET mopperen maar beleefd blijven want iedereen in WunderlandKalkar doet zijn/haar uiterste best om het U zo aangenaam mogelijk te maken! Voor de TV kijker is er een overvloed aan digitale zenders beschikbaar op goede flatscreen tv’s, wat een keuze zeg!  Wireless internet in de lobby van Plaza hotel voor diegene die niet zonder kunnen! We hebben volop genoten van de vele attracties, waaronder de Vertical Swing, de karts en vooral de Dragsters, deze zijn een unicum in Europa !
Bij deze alweer onze hartelijke dank aan eenieder van WunderlandKalkar voor de perfecte vakantie die wij hebben mogen meemaken.
Tot de volgende keer! Familie van den Eeden – Helmond – Nederland

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s